Jeg hjælper dig der er selvstænding med at skabe et visuelt udtryk, så det gør indtryk og viser, hvem du og din business er

Giv dit personlige brand
et løft med unikke brandingbilleder

… til at gøre et godt indtryk og vise, hvem du eller virksomheden er.

Dine kunder får her et glimt ind bag kulissen og ser, hvordan du driver din business. Et galleri med billeder af dig der arbejder, kreative portrætter i forskellige vinkler og bevægelser, detaljebilleder og stemningsbilleder, der viser dig og hjælper dig med at tiltrække og skabe relation med din ideelle kunde.

Kort sagt; dit unikke branding galleri, skræddersyet specielt til dig. 

Personlige branding billeder
hjælper dig med at:


Fortælle dit budskab og unikke værdier

Tiltrække din ideelle kundetype

Præsenterer dit autentiske jeg og skabe tillid

Løfte udtrykket på din hjemmeside og sociale medier

Skille dig ud fra mængden og
markedsføre dig med et professionelt udtryk

MSFoto_KatrineThyge-2
MSFoto_KatrineThyge-2

Hvad er en branding
fotografering?

Branding billeder er perfekt til dig med et personligt brand – altså hvor du ER din business og derfor gerne vil have et personligt galleri, der afspejler hele dig og din business. (Altså mere end de traditionelle erhvervsportrætter).

Brandingbilleder er nemlig en kombination af portrætter, stemningsbilleder og billeder af dit produkt (eller ydelser) – der er taget i dine lokaler eller på en location, hvor det giver mening for dig og dit brand.

Jeg vil gerne have professionelle billeder, men er ikke tilpas foran et kamera

“Jeg er ikke så god på billeder”
“Jeg bryder mig ikke særlig meget om at stå foran et kamera”

Sådan siger størstedelen af mine kunder, når vi har den første samtale – og med mindre at du er model, så er det er helt naturligt, at man ikke føler sig tilpas foran et kamera.

Tryghed under hele processen
Det vigtigste for mig er, at du har det godt og er tryg under hele processen – lige fra den første samtale til levering af de færdige billeder. For når du har en god oplevelse, bliver du glad og så skaber vi sammen de bedste resultater.

Derfor starter en fotosession altid med en afklaringssamtale, hvor vi får klarlagt dine ønsker, klarlagt stemningen og udtrykkene for dine billeder. Herefter modtager du en personlig forberedelsesguide som jeg har lavet – og på selve fotosessionen, bruger jeg rigtig meget tid på at få dig til at slappe af og guider dig under hele din fotosessionen.

Mine kunder plejer altid at gå herfra med et smil og god energi og overrasket over, at de ER fotogene. Det handler om lys, vinkler og det er fotografens job i at få det bedste frem i dig. Så alle kan få gode få billeder – også dig! 

Skal vi også få det bedste frem i dig og skabe smukke billeder til dit personlige brand?

{

“Jeg har haft den store fornøjelse af et branding photoshoot med Mette, da jeg skulle have taget nogle professionelle billeder til min hjemmeside. Mette og jeg havde en god dialog inden shootet, hvor jeg følte at vi virkelig var på bølgelængde og at hun med det samme forstod min vision for det visuelle udtryk, jeg gerne ville skabe med billederne.

Mette var super hjælpsom i perioden op til selve photoshootet – hun hjalp mig til at få forberedt mig godt og gav sparring i forhold til lokation, typer af billeder samt valg af tøj.

På dagen for selve shootet mødte Mette op med en skøn positiv energi og hun var super dygtig til at få mig til at føle mig tilpas under hele shootet. Det var en fantastisk dag og de billeder jeg har modtaget, er blevet lige som jeg havde ønsket mig – lyse, feminine og smukke.

Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale Mette hvis du som mig ønsker at få taget flotte, professionelle billeder til din business.”

– Malene

Klar til at stå stærkt og autentisk i dit visuelle udtryk
og tiltrække flere kunder?

Skal vi arbejde sammen?

Er du blevet nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig?

Send mig en besked og lad os skabe kontakt.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.