Min passion er, at skabe udtrykket i din

Jeg brænder for at få det bedste frem i mennesker og vise,
hvem du er & værdierne i din business

Min passion for fotografiet opstod ved barns ben i kraft af min nysgerrighed på mennesker. Med årene udviklede det sig til en passion for at se & vise mennesker – særligt kvinder – som med gnist i øjnene skaber, fordi de ikke kan lade være. 

Det giver mig den vildeste energi at arbejde sammen med passionerede, selvstændige og få dem til at shine og stå stærkt & autentisk frem i lyset – så de kan gøre dét, de brænder for.

For bedst at kunne gøre dét, er det altafgørende at vi har en god kemi, så stemningen er tryg og afslappet. Det er nemlig enormt vigtigt for mig, at du både får en suveræn god oplevelse og et unikt resultat, som du bagefter kan gå ud i verden og vise frem med stolthed. For du og din passion fortjener at blive vist frem!

Med en baggrund som uddannet mediegrafiker, har jeg mere end 12 års erhvervserfaring indenfor grafisk design, branding og markedføring, som har givet mig en stærk visuel & æstetisk sans.

Som kunde hos mig, får du den fulde visuelle pakke – samlet ét sted. Mit mål er altid at forstå dig & din business og hjælpe dig med at stå endnu stærkere visuelt. Uanset om du ønsker powerfulde brandingbilleder og/eller en grafisk visuel identitet, kombinerer jeg altid mine to kreative verdener af fotografi & grafisk æstetik – så vi sammen får skabt DIT unikke visuelle udtryk, så det gør indtryk hos dine ideelle kunder & løfter din business.

Hvorfor vælge mig?

Høj kvalitet & æstetisk sans

Unikke & autentiske billeder

God service & afslappet stemning

Hos mig er den gode kemi, tryghed og høj kvalitet et must.
Det er min fornemmeste opgave, at du er tryg i hele processen så du kan shine – og vi sammen får skabt dine smukke branding billeder som du med stolthed kan vise frem og løfte din business.

Mit mål er altid at skabe smukke, autentiske billeder der kan mærkes, i en naturlig afslappet atmosfære, så du bliver glad for både oplevelsen og resultatet. 

Mette Søholm

mettesoeholm
mettesøholm

Personligt er jeg

  • Bosat i naturskønne Morud med min mand og to børn + hunden Bertram. (Men min bil kører glædeligt rundt i hele landet).
  • Bliver fyldt op med energi, når jeg møder autentiske, passionerede mennesker, men nyder ligeså meget en stille gåtur alene i skoven med vores hund.
  • Smilende, positiv, idérig, detaljeorienteret og ærlig, er de ord som folk oftest beskriver mig med.
  • Altid nysgerrig på ny læring og elsker udvikling – både personligt og fagligt.
  • Jeg foretrækker lige tal fremfor ulige, havremælk i min kaffe og chokolade og Pepsi Max til den søde tand.

  • Når jeg skal slappe af, finder du mig oftes enten igang med lidt yoga, en god podcast i ørerne eller i naturen med mit kamera.

  • Fan af mennesker med god energi & et positivt mindset + alt der får mig til at grine helt ned i maven!

“Jeg ville gerne have styr på mit professionelle udtryk fra starten af min nye virksomhed – men jeg tænkte meget over mine egne begrænsninger, da jeg kan ikke lide at være i fokus og få taget billeder. Så jeg overvejede om det overhovedet kunne lykkedes for mig, at få taget taget noget brugbare billeder.

Men Mette har hjulpet mig mere end jeg selv havde ment kunne være muligt og jeg har været tryg helt fra første samtale og til slutproduktet.

Under mit photoshoot skabte Mette ro og guidede mig, og selv i vinterkulden, gjorde hun sit allerbedste for at jeg fik alle mine tanker omkring billeder, opstillinger osv. løst på mest professionelle vis.

Jeg har været så imponeret over resultatet og kvaliteten af billederne, at jeg har måtte tilkøbe flere. Det er bestemt ej heller sidste gang, jeg har haft hende til at tage billeder for mig.

Mette har givet mig en selvtillid foran det kamera som jeg ikke selv kan finde frem, og så er Mette fantastisk til at sætte sig ind i sine kunders behov.

Kæmpe ros og high-five herfra.”

– Sarah, indehaver af sundfornuft.dk

“Jeg manglede nogle billeder af mig selv, jeg kunne være stolt af. Billeder som fortæller og viser hvem jeg er og får kundernes tillid til mig som fagperson. Også selvom de ikke kender mig.

Men jeg tænkte, at jeg ikke kunne se professionel nok ud – jeg havde jo hverken tøj- eller makeupstylist. Og hvor finder man omgivelser til billederne der er gode nok? Eller får de flotte farver på billederne, man ser andre har? Jeg har heller ikke model/poserings-evner…

Alle mine betænkeligheder blev skudt ned! Billederne er SÅ gode og professionelle – og jeg synes selv, at jeg seriøst ser hammer godt ud – OG udstråler alt det, jeg HÅBER andre vil føle om mig som person. Jeg elsker at du, Mette, hele tiden sørger for at jeg poserer på en måde, så jeg ser fantastisk, afslappet og nærværende ud. TAK!

Jeg er meget begejstret for billederne og de er uden tvivl meget bedre end jeg havde forventet. Vi brugte mit private hjem til både at vise “kontor”, “mødelokale” og mig som privatperson.

Tænk at JEG i mit EGET hus kan komme til at se pivhamrende professionel, realistisk og empatisk ud (følelser jeg gerne vil udvise i mit brand) – og i wauw-omgivelser.

Hvis du, som jeg, tænker at du ikke kan få lavet gode billeder… det passer ikke! Mette laver virkelig smukke billeder der viser nøjagtigt dig & din business. Billeder du bliver glad for – og ikke fortryder. TAK!”

Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre. Jeg tror, du kan give alle lækre billeder de med stolthed vil bruge til at vækste deres business. Tak 🙂

– Louise, indehaver af Detaljeriet

“Jeg har haft den store fornøjelse af et branding photoshoot med Mette, da jeg skulle have taget nogle professionelle billeder til min hjemmeside. Mette og jeg havde en god dialog inden shootet, hvor jeg følte at vi virkelig var på bølgelængde og at hun med det samme forstod min vision for det visuelle udtryk, jeg gerne ville skabe med billederne.

Mette var super hjælpsom i perioden op til selve photoshootet – hun hjalp mig til at få forberedt mig godt og gav sparring i forhold til lokation, typer af billeder samt valg af tøj.

På dagen for selve shootet mødte Mette op med en skøn positiv energi og hun var super dygtig til at få mig til at føle mig tilpas under hele shootet.

Det var en fantastisk dag og de billeder jeg har modtaget, er blevet lige som jeg havde ønsket mig – lyse, feminine og smukke. Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale Mette hvis du som mig ønsker at få taget flotte, professionelle billeder til din business”.

– Malene, indehaver af mamacircle.dk

Skal vi arbejde sammen?

Er du blevet nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig?

Send mig en besked og lad os skabe kontakt.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skal vi arbejde sammen?

Er du blevet nysgerrig på, hvad jeg kan gøre for dig?

Send mig en besked og lad os skabe kontakt.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.