Logo & visuel identitet

 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architectoeaque ipsa quae ab illo inventore.

 

Our Story

Brug for et (nyt) visuelt udtryk?

 

Har din business brug for et visuelt løft og hjælp til at tiltrække dine kernekunder? Et (nyt) visuelt udtryk med grafisk design eller æstetiske brandingbilleder, så essensen af din business virkelig kan ses og mærkes?

Måske er du nyopstartet selvstændig og mangler hjælp til at komme igang med dit udtryk eller trænger til et re-design af din mindre virksomhed?

Eller er du bare færdig med DIY og ikke (længere) vil nøjes med halve løsninger, men i stedet hellere vil bruge din tid på din passion?

JEG ER HER FOR AT HJÆLPE DIG!

Visuel identitet

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Visuel identitet

Sammen finder vi ind til kernen af din virksomheds DNA og derefter designer jeg dit unikke udtryk, så det tiltrækker dine idéelle kunder.

Jeg sørger for, at dit visuelle udtryk er genkendeligt og skaber sammenhæng på alt dit materiale og alle dine platforme.

Logo design

Et logo er kernen i din virksomhed og derfor er det vigtigt, at det afspejler din virksomheds kerneværdier, viser hvem du er og at det er et logo, du er stolt af at vise frem.

Før jeg kan begynde at designe dit logo, er der mange ting, der skal gennemtænkes. Derfor indleder jeg altid et logodesign med en afklaringssamtale, så dit logo kan blive helt perfekt. 

 

 

Brandingbilleder

Der viser hvem du og din virksomhed af.

Tryksager

Der findes mange brikker man kan benytte i sin markedsføring, når det gælder tryksager: visitkort, flyers, brochurer, skilte, plakater, roll-up, bannere ect.

Jeg hjælper dig med at finde frem til, hvilken brik der giver værdi for dig og for sørger for at binde det hele sammen, så dit udtryk er genkendeligt både online og offline.

Webdesign

Få et professionelt website, der matcher din virksomheds øvrige visuelle identitet.

Sociale medier

Få designet elementer til SoMe posts, så det macther dit øvrige visuelle udtryk. Jeg guider dig i stil og udtryk og hjælper dig med farver, billedestil og elementer.

LOGO PAKKEN

  • 1 times afklaringssamtale om din virksomhed, kerneværdier og dine ønsker.

  • Minimum 3 udkast.

  • Ubegrænset antal korrekturgange.

  • Godkendte logo leveres i forskellige filformater, vektorgrafik, som kan skaleres ubegrænset og bruges til tryk, skilte, bilreklame m.m.

  • Leveres i png-format som bruges til web.

  • Designguide som beskriver brugen af dit logo, samt skrifttyper, farver og billedestil.

 

Testimonials

Mine kunder siger

“A Great Find”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta.

Divi

“Fabulous food & flawless service”

Nunc molestie eros nec eros auctor, a dapibus diam iaculis. Aliquam erat volutpat. “

Bloom

“Another successful experience”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta.

Extra

“Speechless”

Nunc molestie eros nec eros auctor, a dapibus diam iaculis. Aliquam erat volutpat.”

Monarch