Bliv synlig for dine drømmekunder og selvsikker i dit brand
– indefra & ud

– med et powerfuldt mindset & professionelt visuelt udtryk,
der tiltrækker kunder og skaber vækst

Mentorforløb

Powerfuldt personligt brand

– indefra og ud

Forløb til dig, der er selvstændig kvinde

– Du er nystartet eller har været i gang i et par år
– Endnu ikke har opbygget dit brand, eller dit nuværende brand føles off og ikke som dig
– Du har endnu ikke opnået den succes som du drømmer om, men er klar til at skabe transformation – i dig selv og dit brand.

Hvis du genkender dig selv her og er klar til at tage action nu, så er forløbet for dig!
DIG, din passion & din power fortjener at se lige så professionelt ud som du er, så du kan komme frem i lyset og få den succes, som du drømmer om!

Start i februar 2023

3

Dit next level venter på dig!

 • Vi starter indefra med at opbygge et stærkt MINDSET, hvor vi får forløst begrænsende overbevisninger, arbejder med dit pengemindset og alt dét, der holder dig tilbage.
 • Vi omskriver og skaber et nyt powerfuldt selvbillede, der matcher dine visioner og tiltrækker dine drømmekunder.
 • Vi skaber et magnetisk brand, hvor der er synergi imellem det indre og det ydre.
 • Du får 100% styr på dit fundament, brand DNA & visuelle udtryk, hvor vi arbejder med dit why, værdier, målgruppe mm., så du ved præcis hvad du skal kommunikere og udstråle for at vækste din forretning.
 • Du får en stærk visuel identitet, skabt af mig og min ekspertise med fokus på alt der afspejler dig og din ekspertise – og tiltrækker dine drømmekunder.
 • Du lærer teknikker til, hvordan du hæver din power og fremtræder bedst på kamera, så det føles let, når du skal være på.
 • Forløbet slutter selvfølgelig af med, at vi binder en sløjfe om det hele og skaber smukke, powerfulde billeder, der matcher dit nye, stærke selvbillede og professionelle udtryk.
 • Du bliver mere selvsikker og får modet til at træde frem og være synlig og sælge (uden at det føles pushy!) – både på sociale medier og ude i virkeligheden.

Kan du allerede nu mærke, at det kalder på dig?

Så vil jeg elske at tage en snak med dig og høre om dine drømme og se, om vi kunne være et match. 

*BEGRÆNSET PLADSER PÅ MENTORFORLØBET*

Jeg tager kun få klienter i forløb ad gangen.
For at komme i betragtning til en plads på forløbet, bedes du booke en
20 minutters gratis (og uforpligtende) afklaringssamtale

Jeg vil glæde mig til at tale med dig!

Mentorforløb

POWERFULDT PERSONLIGT BRAND

10 ugers-mentorforløb, hvor vi fremkalder DIG og din power, imens vi opbygger dit personlige brand – indefra & ud

4 x 1:1 sessioner med mig, hvor vi dykker ned i mindset, begrænsende overbevisninger og hvad der lige nu holder dig tilbage, pengemindset, strategi og personlig power.
Sessionerne foregår over Zoom.

2 x 1:1 feedback-sessioner med mig, hvor jeg kommer med konkret feedback på dine opgaver og dit materiale, så du får skræddersyet og implementeret dit unikke udtryk.
Sessionerne foregår over Zoom.

“Lommecoach” og cheerleader med support og feedback via Messenger, hvor du løbende kan spørge om alt og få svar indenfor maks. 48 timer i hverdagene.

I got your back all the way!

Workbooks med mine bedste værktøjer, og adgang til personligt lukket drev og vidensbank, hvor du finder how to-videoer samt lydfiler fra alle dine sessioner.

Brandguide med din visuelle identitet, designet af mig. Guiden indeholder moodboard, farver, fonte og idéer til dit Instagram feed. Guiden sikrer dig den røde tråd, så du altid fremstår professionelt gennem hele dit univers.

Fotosession på en fantastisk location, hvor du som sløjfen om det hele, får fremkaldt DIG & dit nye powerfulde selvbillede med 10 stk. lækre og professionelle branding billeder, der matcher din ekspertise og gør din synlighed lettere (no more DIY!).

 

Det siger mine kunder

Testimonials

Mette har en eminent evne til at skabe et trygt rum hvor alt er velkommen, om det er tanker, følelser, refleksioner, indsigter, begejstring, sejre eller hvad end der måtte være.

Min rejse har været vild sideløbende med sessionerne hos Mette, og det var virkelig dejligt at have et rum hvor alt var tilladt. Et rum hvor jeg kunne være mig.

Jeg står stærkere i mig selv, mine værdier og hvor jeg gerne vil hen efter mit samarbejde med Mette.

Jeg fik hjemmeopgaver som støttede mig i den udvikling som jeg gik igennem, og disse opgaver har gjort en kæmpe forskel!

Selvom samtalerne har været igennem en skærm har der været hjertevarme, nærvær og omsorg – jeg føler, at jeg er blevet omfavnet så mange gange.

Af hjertet tak til Mette for denne rejse. <3

Sofie E.

Selvstændig cyklusvejleder og psykomotorisk terapeut

“Tusind tak for et magisk samarbejde. Jeg elsker din energi Mette, og jeg elsker hvordan du SER mig, HELE mig.

Du hjalp mig på fineste vis med at steppe op i mit højeste selv, både før og under fotograferingen.

Jeg er SÅ glad for de billeder jeg har modtaget, for de er så meget mig, der hvor jeg vibrerer på min højeste frekvens.

Det var ikke kun et fotoshoot, at være i dine hænder, det var en kæmpe selvudviklingsproces. Jeg har seriøst ændret tøjstil, efter vores forløb. Før gik jeg altid kun i leggings, men drømte om at gå i jeans, nu gør jeg ikke andet.

Det har været et kæmpe energi skifte, at eje min indre power, og være mere end “bare” mor.

tak for at støtte mig i, at træde endnu mere ind i powerfulde energi, og tak fordi du hjalp mig med at få den til udtryk på billeder!

Jeg kan virkelig anbefale alle en fotosession hos Mette, det er virkelig til dig som ønsker billeder, hvor du shiner fra dit fulde potentiale.
Mette har en skarp indfølingsevne, og ser virkelig hvem du er.

Kæmpe anbefaling herfra! <3”

(1:1 session om selvbillede og visuel identitet + branding fotosession)

Jenniefer Parisel

Business mentor og indehaver af Hjertevej

“Sessionerne med Mette har ikke kun påvirket mig i forhold til, hvordan jeg agerer og tænker om min virksomhed – og hjulpet mig med at finde ro midt i en meget travl tid.

Jeg kan også mærke, at de redskaber jeg har fået, har skabt “ringe i vandet” på flere områder af mit liv.

På blot 2 sessioner sammen, formåede Mette bl.a.:
– At lære mig, at min tid er værdifuld, og hvordan jeg prioriterer min tid.
– At lære mig et ULTRA-effektivt værktøj til når negative følelser dukker op.
– At give mig et kæmpe, fagligt selvtillidsboost.
– At give mig fantastiske idéer og input, der er super relevante for det, som jeg arbejder på i min virksomhed.

Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg har mødt Mette.
Tusind tak for din fantastiske energi, din støtte og hjælpsomhed, din faglighed og for den forandring, som du har skabt for mig.

De absolut bedste anbefalinger herfra!”

Cecilia Holm

Selvstændig vidensformidler og billedbehandler

opbygningen

Forløbets sammensætning

CEO Mindset

 • Du bliver bevidst om, hvad der i virkeligheden holder tilbage fra at være synlig og gå efter dine mål. 
 • Du får skabt et nyt powerfuldt selvbillede, der matcher dit højeste jeg – og gør dig i stand til at tage modige handlinger, så du kan nå dine mål.
 • Du lærer metoden til at opnå dine målsætninger, og lærer at skabe den bedste dag, så du opretholder din energi, produktivitet og motivation – også på de tungere dage.
 • Du får forløst dine blokeringer og lærer, hvordan du aktivt kan bruge det til at blive mere modig og selvsikker – så du kan stå tydeligt frem som den du er, uden at du bliver ramt af gamle begrænsende overbevisninger.

 Brand DNA & Visuel identitet

 • Du får 100% styr på dit fundament og brand-DNA med b.la. et tydeligt why, de rigtige farver og fonte, så du kan tiltrække din drømmemålgruppe. Når du har styr på dit fundament, vil du føle dig mere tryg og selvsikker i at stå frem i dit brand.
 • Du bliver ultraskarp på din målgruppe og lærer, hvad du skal signalere og kommunikere for at tiltrække din drømmekunde.
 • Du får skabt et magnestisk brand, så du skiller dig ud fra mængden og bliver mere synlig på en professionel måde.
 • Du lærer, om grafiske do’s & don’ts og hvilke fælder du skal undgå, når du designer dit salgsmateriale. Og selvfølgelig hvordan du skaber professionelt design, der afspejler din ekspertise – uden at være grafiker.
 • Du får også en brandguide med din visuelle identitet, designet af mig. Guiden indeholder moodboard, farver, fonte og idéer til dit Instagram feed. Brandguiden sikrer dig genkendelighed, professionalisme og den røde tråd gennem hele dit univers.
  Slut med at føle dig usikker, hver gang du skal designe content til sociale medier eller salgsmateriale til din markedsføring.

Personlig power & synlighed

 • Du finder din billedstil, så det matcher dine værdier og øvrige visuelle udtryk.
 • Du lærer, hvordan du hæver din energi og skaber en højtvibrerende udstråling, når du skal være på – både online og fysisk.
 • Du lærer, hvordan du fremkalder DIG, din personlighed og ekspertise i dine billeder.
 • Action! Vi lægger en handlingsplan for, hvor og hvordan du strategisk bruger alt din nye power i din synlighed til at komme ud over stepperne og nå din målgruppe, så du kan skabe mærkbar vækst.
 • Du lærer, hvordan du hæver din visuelle branding på sociale medier og hvordan du skaber en magnetisk profil, der tiltrækker dine drømmekunder.

Fotosession · Fremkald dig & dit brand

Som sløjfen på det hele, fremkalder vi sammen dig & dit nye powerfulde selvbillede til en 2 timers branding fotografering, der afholdes på en fantastisk lækker location. Her skaber vi dit personlige galleri af autentiske og professionelle branding billeder, som gør din synlighed på sociale medier så meget lettere! Du får 10 stk. professionelle brandingbilleder, der afspejler dig og din ekspertise!

Branding fotograf & Mindset mentor

METTE SØHOLM

Velkommen til – det er mig, der er Mette.
Jeg hjælper selvstændige kvinder med at blive synlige for deres drømmekunder og selvsikre i deres personlige brand – indefra & ud – så de kan leve godt af deres passion.

Ved at kombinere mine 14 års erfaring indenfor det visuelle univers med grafisk design, marketing og fotografering, med min uddannelse som Mindset Mastery coach, lærer jeg selvstændige kvinder, hvordan de opbygger et autentisk og powerfuldt brand, og overvinder forhindringerne på vejen – så de selvsikkert & professionelt kan stå frem i lyset, skille sig ud og tiltrække deres drømmekunder.

Det er min mission at hjælpe alle de dygtige kvindelig iværksættere der holder sig selv tilbage, fordi de har indre blokeringer, så de ikke tør være synlige – og ikke ved, hvordan de skal visuelt skal se ud og markedsføre sig, for at tiltrække deres drømmekunder og skabe vækst i deres forretning.

Jeg ved, hvordan det er – jeg har selv været der i starten af min rejse som selvstændig, hvor det var svært at være synlig. Så jeg ved, hvor frustrerende det kan føles!

Derfor brænder jeg for at hjælpe kvinder med at opbygge powerfulde brands og skabe transformationer indefra & ud – og jeg vil glæde mig til at møde dig og hjælpe dig med at få alt det bedste af dig & din passion frem i lyset.

Mette Søholm

branding_headshot_psykolog